5. oktober 2022

Åros Gård

Aaraas gård ligger ved Hellerudsletta i Nittedal, 15 minutter fra Oslo. Margrethe Henden Aaraas og Olav Skrøver Aaraas er eiere og drivere. I regi av selskapet Aaraastunet AS driver de møte- og selskapslokale i det som tidligere var kufjøset på gården. til møte- og festlokaler, inklusive kjøkkenavdeling. Lokalet, som har fått navnet Tunstua, blir også benyttet til møter og kurs i ukedagene. Maksimum antall mennesker det kan dekkes for i Tunstua er ca 60.

Stadig flere velger dessuten å legge minnesamvær til Aaraas. Aaraastunet samarbeider med Jølstad og Sveums begravelsesbyrå på Lillestrøm. Pårørende kan også ta direkte kontakt med vertinne/daglig leder Margrethe.

Aaraastunet har egen serveringsbevilling, og ordner skjenkebevilling til anledninger der det er ønsket. Gjennom året har de mange konfirmasjonsselskaper, dåpsfester, feiring av åremålsdager, bedriftsarrangementer og en del kveldssamlinger for lag og organisasjoner. Maten som serveres er enten hjemmelaget, eller blir laget av dyktige samarbeidspartnere.

To dager i uka er Aaraas gård ”Inn på tunet”-dagsenter for personer med demens som bor hjemme, i samarbeid med Nittedal kommune. Deres base er i Åkerstua, et lokale under Tunstua som er innredet med spiseplass, salong, kjøkken og wc.

I den ene enden av det gamle bryggerhuset på gården er det innredet bakstehus med vedfyrt ovn. De fleste av bakervarene som serveres på gården, inklusive havrebrødene på middagsbuffetene, blir laget der.

Fra sommeren 2017 tilbyr gården overnatting i egen B & B-leilighet i sørenden av bryggerhuset. I den midterste delen blir det et lite pilegrimsherberge for de som vandrer pilegrimsleden fra Oslo i retning Trondheim. Uteområdet og lysthuset/grillhytta står til disposisjon for gjester på gården. Les mer om tilbudene på hjemmesiden.

Kontakt:
E-post: aaraastunet@gmail.com
Hjemmeside: aaraasgard.no
Facebook: Aaraastunet
Adresse: Årosveien 307, 1480 Slattum
Telefon: (+47) 469 22 214

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.