4. oktober 2022

Galleri Würth

Galleri Würth er ett av tilsammen 14 visningssteder for Sammlung Würth og ligger i tilknytning til Würth Norges hovedkontor på Gjelleråsen i Akershus. Sammlung Würth er en av Europas største private kunstsamlinger. Den er bygget opp fra begynnelsen av 1960-tallet og består for tiden av over 17 000 kunstverk. Hovedvekten av verkene i samlingen er fra slutten av 1800-tallet og frem til i dag, men den omfatter også en betydelig samling av viktig middelalderkunst. Samlingen består i stor grad av europeisk og amerikansk maleri, tegning, grafikk og skulptur. For mer informasjon om samlingen, se: www.kunst.wuerth.com.

Åpningstider

Mandag-torsdag  9-16

Søndag  11-16

Fredag – lørdag stengt

Ellers etter avtale. Røde dager har egne åpningstider. Se vår hjemmeside galleri.wuerth.no- 

Caféen og gavebutikken følger galleriets åpningstider.

Fri adgang

Offentlig omvisning

(ca.45 min) hver søndag kl.13.

For privat omvisning

(ca.45 min) av grupper 600kr. 

Kontakt

 Telefon:

+47 464 01 265

Mail:

galleri.wurth@wuerth.no

Hjemmeside: 

galleri.wuerth.no 

Adresse:

Morteveien 12

1481 Hagan

Sosiale medier: 

Facebook: Galleri Würth 

Instagram: galleriwurth