Hanne Cecilie Staff

Hanne Staff WOC 2010

Foto Torben Utzon

 

Hanne Cecilie Staff ble født i Nittedal 3. februar 1972. Hun viste tidlig talent som orienteringsløper i Nittedal IL i tillegg til at hun også var en god langrennsløper av samme årgang som Bente Skari.

Hun fortsatte i klubben til hun var 18 år, men skiftet til Bækkelaget Sportsklubb fordi hun hadde mange venner der, og fordi hun var glad i å løpe stafett. Hun valgte å satse fullt på orientering, mens langrenn har blitt en kjær hobby.

Hanne har vunnet mange medaljer, og har blant annet mange VM-medaljer. Hun mottok Nittedal kommunes idrettsutøverpris i 1987 i langrenn(!).

Hanne er samboer med Bjørnar Valstad også en velkjent orienteringsløper med blant annet to verdensmestertitler i Västerås 2004.

De siste årene var hun nærmest vært utilnærmelig, og hun har vunnet det meste. Hun har en rekke VM-titler, EM-titler og NM-titler. Hanne vant en gull, en sølv og en bronse under Verdensmesterskapet i Västerås 2004.

Hanne er den mestvinnende utøveren igjennom tidene i VM sammenheng.

Begge la opp som internasjonal toppløpere etter VM i Västerås 2004, og er nå bosatt i Kvernstuveien på Rotnes.

 

Om oss

Nittedalsporten.no er utviklet og drives på fritiden av  Håkon Røvang.

Sidene er laget for å vise det komplette tilbud som finnes i Nittedal både innen næringsliv, frivillig arbeid, kultur, kirke,  friluftsliv, idrett, barnehager og skoler.

Det fokuseres spesielt sterkt på historisk stoff, friluftsliv og severdigheter i bygda.

Du er her: Hjem Hanne Cecilie Staff