Kirkerud gård

Veien ned til Kirkerud Gård

Kirkerud gård ligger i Hakadal med grenser til Nitelva og Romeriksåsen. Gården har vært drevet på tradisjonelt vis med storfe og korn fram til 2006. I dag er fjøset bygd om til aktiviteter for mennesker. Tjenestetilbudet vårt omfatter arbeidstrening, terapeutisk hagebruk, musikkgrupper og kursvirksomhet.

Kirkerud er godkjent som Inn på tunet gårdsbruk og har oppdaterte godkjenninger for HMS og KSL i landbruket. Inn på tunet satsningen vår er støttet av Innovasjon Norge.

Et firkløver i familien Frank deltar i Inn på tunet-virksomheten. Christian er daglig leder. Sammen med kona Kari eier han Kirkerud og han har sitt daglige virke på gården. Han er født og oppvokst på Kirkerud og overtok gården fra sin far, Pål. Ingunn og Pål bor i drengestua og er engasjert i Inn på tunet. Vi som utgjør firkløveret utfyller hverandre kompetansemessig.

Les mer på deres hjemmeside

Adresse
Kirkerud Gård
Gamleveien 712
1487 Hakadal

 

Om oss

Nittedalsporten.no er utviklet og drives på fritiden av  Håkon Røvang.

Sidene er laget for å vise det komplette tilbud som finnes i Nittedal både innen næringsliv, frivillig arbeid, kultur, kirke,  friluftsliv, idrett, barnehager og skoler.

Det fokuseres spesielt sterkt på historisk stoff, friluftsliv og severdigheter i bygda.

Du er her: Hjem Kirkerud Gård