Kulturverket Flammen - Nittedals kulturhus

P1050182

I Nittedal Sentrum finner du bygdas nye kulturhus, Kulturverket Flammen.

Med realiseringen av Kulturverket Flammen starter en ny tidsregning for kulturlivet i Nittedal. Bygdas nye storstue gir gode og etterlengtede fasiliteter, både for utøvere og publikum. Flammen inneholder to kultursaler med støttefunksjoner. Huset inneholder også et nytt og meråpent bibliotek, kulturskolelokaler, ungdomslokaler og minglearealer. Romprogram og profil har blitt til i nært samarbeid med brukerne, det frivillige kulturlivet i Nittedal.

Kulturhuset inneholder:

Kultursal med 350 plasser i amfi og inntil 600 ved flatt gulv. I tillegg en mindre sal med inntil 200 plasser. Salene skal innredes for å ivareta både sceniske krav og kunne benyttes som livssynsnøytrale seremonirom.

Fremtidsrettet og moderne bibliotek som en møteplass for alle aldre og hele bygda

Kulturskole- og øvingslokaler

Arealer for ulike ungdomsaktiviteter

Utstillingsarealer for kulturarv og kunst.

Hjemmeside >>

P1050180

Om biblioteket

Fra vestibylen på plan 1 er det direkte atkomst til biblioteket som sammen med vestibylen danner husets hjerte. Biblioteket er organisert med et samlet servicepunkt for informasjon, billetter og mulighet for enkel kaféservering henvendt mot vestibylen. I innggangspartiet, er det lagt til rette for tidsskrifter, avis og enkel servering i direkte tilknytning til vestibylen.

Les mer om biblioteket >>

FINN FREM:

Adresse: Borghild Rudsvei 3 - 1482 Nittedal

 

P1050179

P1050178

P1040181

 

Om oss

Nittedalsporten.no er utviklet og drives på fritiden av  Håkon Røvang.

Sidene er laget for å vise det komplette tilbud som finnes i Nittedal både innen næringsliv, frivillig arbeid, kultur, kirke,  friluftsliv, idrett, barnehager og skoler.

Det fokuseres spesielt sterkt på historisk stoff, friluftsliv og severdigheter i bygda.

Du er her: Hjem Kulturverket Flammen