Skyset FUS barnehage

fus skyset1

fus skyset2

Skyset FUS Barnehage er en privat barnehage privat beliggende på Hagan i Nittedal kommune.

Barnehagen åpnet 1992, av barnehageutbyggerene Trygge Barnehager. Den driftes i dag av deres driftselskap FUS.

Barnehagen ble pusset opp i 2010/2011, med spreke farger og moderne lokaler innvendig. Uteområdet har også fått et løft; egen fotballbane, lavvu, stor huske for småbarna, egne husker til de større barna, amfi, klatrestativer med sklie til store og små, sykkelvei, lekehus og lastebil. Vi har også fått oppvarmet vognbod. Vi har egen parkeringsplas.

Vi har et fokus på mat i barnehagen; vi serverer hjemmebakt, varmmat og har en spennende bursdagsmeny. Alle avdelingene har en egen turdag, hvor vi blir kjent med nærområdet og andre spennende destinasjoner. Vi har et personale som er i stadig faglig utvikling.

I barnehagen vår har vi 3 avdelinger tilpasset alder, stort kjøkken, "det kreative hjørnet" til formingsaktiviteter og eget lekotek fullt av bøker, spill, instrumenter, og pedagogiske verktøy. Vi bruker blant annet minirøris, språklek, språkkista, mattekista, tarkus, det er mitt valg.

Adresse: Skysetvn. 9, 1481 Hagan
Telefon: 67 06 46 50 / 477 01 708

Hjemmeside

 

skyset 

barn-leker

Hjemmeside

 

Om oss

Nittedalsporten.no er utviklet og drives på fritiden av  Håkon Røvang.

Sidene er laget for å vise det komplette tilbud som finnes i Nittedal både innen næringsliv, frivillig arbeid, kultur, kirke,  friluftsliv, idrett, barnehager og skoler.

Det fokuseres spesielt sterkt på historisk stoff, friluftsliv og severdigheter i bygda.

Du er her: Hjem Skyset FUS barnehage SA