Tøyenåsen barnehage

file4121292029210

toyen-logo

Tøyenåsen ligger i naturskjønne omgivelser på Tøyenhaugen, i Hakadal. Gjennom møte med natur og estetiske fag skal barn få utfordringer som øker Deres selvfølelse og skapende kraft. Vi jobber målrettet for at barna skal få gode relasjoner til andre barn og voksne.Vi ønsker å se det unike i hvert barn og ønsker å gi hvert barn en barnehagedag som er tilpasset barnets utvikling og behov.

Barnehagen har en egen gapahuk og lavvo i skogen, ikke langt fra barnehagen. Der er vi ofte på turer. Å være ute i naturen er viktig. Barna får motorisk trening og mulighet til gode samtaler med andre barn og voksne. Vi har også sett at når vi er ute i skogen blomstrer barnas fantasi og kreativitet.

Det er mange aktiviteter i løpet av en barnehagedag, der noen er styrt av voksne mens andre styrer barna selv. Det er viktig at barna får være barn på egne premisser og ut i fra egne interesser.

Store deler av dagen planlegges slik at barnas lek er i sentrum. Leken har en viktig og god plass hos oss fordi lek er den viktigste beskjeftigelsen for barna, og fordi leken gir mulighet til læring, sosial utvikling og utvikling av personligheten.

Adresse: Feltspatvn 1, 1488 Tøyenåsen

Telefon: 67 07 61 69

Hjemmeside

 

toyenaasen1

Om oss

Nittedalsporten.no er utviklet og drives på fritiden av  Håkon Røvang.

Sidene er laget for å vise det komplette tilbud som finnes i Nittedal både innen næringsliv, frivillig arbeid, kultur, kirke,  friluftsliv, idrett, barnehager og skoler.

Det fokuseres spesielt sterkt på historisk stoff, friluftsliv og severdigheter i bygda.

Du er her: Hjem Tøyenåsen barnehage