23. september 2023

Lillomarkskapellet

Lillomarkskapellet er et kapell bygget på dugnad i 1965 beliggende 340 meter over havet i Lillomarka like ved Sørskogen.

Det ble i 2006 stengt av brannverntekniske årsaker, og har stått tomt over lengre tid.  

Vinteren 2013 ønsket imidlertid Nittedalskirken å ta stedet i bruk for ungdomsarbeid og har inngikk leieavtale med NKSS om å ha stedet som leirsted. Stedet har nå vært gjennom omfattende oppussing og har oppstått i ny prakt. Det er bygget eget pilrenseanlegg som sørger fr at alt spillvann og avløpsvann blir 100 % renset.

Kapellet har nå blitt gjenåpnet som leirsted og har 40 sengeplasser. Det tilhører Norges Kristelige Student- og Skoleungdomslag (NKSS), mens ungdomsarbeidet i Nittedal og Hakadal PLUSS har ansvar for tilsyn.

Pluss skal få få bruke stedet minst fem helger og 20 dager i året, mens man satser på omfattende utleie av stedet.

Hovedsalen

Kapellet er tilgjengelig med bil fra Nittedal, men det må søkes hos kommunene om kjøretillatelse.Fra Grorud og Ammerud følges veiene til Lilloseter, derfra går det merket sti til Kjulstjern, da ligger kapellet 500 meter mot nord.

For utleie se http://www.lillomarkskapellet.no/home eller kontakt Christian Grøtterud, Mobil: 416 49 448 E-post: christian.grotterud@nkss.no

Hovedsalen
Peisestua
Peisestua på Lillomarkskapellet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.