6. oktober 2022

Om oss

Nittedalsporten.no

Nå har Nittedalsporten.no gått gjennom en stor forvandling, med mange nye muligheter. Første trinn er nå gjennomført, tilpasninger og nye elementer vil bli lagt til fortløpende.

Håper du får glede av de nye sidene våre.

Info

Nittedalsporten.no er utviklet og drives på fritiden av Håkon Røvang.

Det er med stor glede portalen nå presenteres i ny og mer moderne form med gode muligheter for videre utvikling fremover.

Sidene er laget for å vise det komplette tilbud som finnes i Nittedal både innen næringsliv, frivillig arbeid, kultur, kirke, friluftsliv, idrett, barnehager og skoler. Det fokuseres spesielt sterkt på historisk stoff og severdigheter i bygda.

Arbeidet har etter hvert blitt omfattende – men det har vært veldig inspirerende å lete frem stoff, reise rundt i bygda å ta bilder og ved selvsyn se steder man hører om. Dette arbeider fortsetter fremover. Bidrag fra andre mottas med glede!

 

En populær portal i Nittedal

Nittedalsporten har ca 400 unike lesere innom sidene hver dag. Antallet sidevisninger øker for hver måned, og har siden starten i  2005 ligget på ca 1000 sidevisninger hver dag.

Dine synspunkter

For å gjøre sidene så gode som mulig, er jeg avhengig av din støtte. Gi meg gjerne innspill om det er noe som er bra, mindre bra eller informasjon som mangler. Jeg er takknemlige for alle innspill!