19. april 2024

Korene i Nittedal

Nittedal Bygdekor

Nittedal Bygdekor er et etablert og veldrevet blandakor med tilhold i Nittedal kommune.  Vi er medlem i Norges Korforbund.
Vår nåværende dirigent flytter og vi søker derfor ny dirigent.
Koret har for tiden 60 medlemmer.

Vi har et bredt og variert repertoar. Det spenner fra klassiske verker til viser og popsang.
Vi har et hovedprosjekt hvert år hvor vi veksler annet hvert år mellom klassisk konsert og showkonsert (annen kormusikk, populærmusikk, viser etc). Av klassiske verk har vi i den senere tid blant annet sunget The Armed Man av Karl Jenkins og Förklädd Gud av Lars-Erik Larsson. Siste prosjekt var ‘As time goes by | En tidsreise i pophistorien

Vi øver i Bjertnes Videregående skoles aula hver tirsdag fra kl 19:00 – kl 21:30.
Vi følger skoleruta når det gjelder ferier og fridager.

Nettside: http://www.bygdekoret.no/

Damekoret Caldera

Caldera er et damekor med base i Nittedal, og har som mål å holde et høyt musikalsk nivå og god kvalitet.

Les mer om koret

Nittedal barne- og ungdomskor

Nittedal barne- og ungdomskor består av sangere fra 1. klasse i barneskolen til 3. klasse i videregående. Koret har et bredt repertoar med alt fra barnesanger og folkemusikk til popmusikk. Repertoar bestemmes i samarbeid med koristene.  

Les mer om koret

Corona er et blandakor i Nittedal med rundt 30 medlemmer. Vi har sunget sammen siden 2004 og har etter hvert en repertoarliste som spenner over både jazz, pop, rock og viser. Vi har hvert år én stor konsert med to forestillinger. Corona tar også sangoppdrag til både bryllup, julebord og andre arrangementer, enten som helt kor eller mindre grupper.

Mer info: Facebook.com/coronanittedal