22. mars 2023

Korene i Nittedal

Nittedal Bygdekor

Nittedal Bygdekor er et blandakor med musikalske ambisjoner og sterkt sosialt samhold. Dehar 98 medlemmer – og tar gjerne i mot flere!

Koret veksler på å fremføre klassiske verk og populærmusikk annethvert år. Dette er deres store satsinger. Ellers har de mange andre opptredener, blant annet en årlig julekonsert. De reiser ofte på turer sammen, innenlands og utenlands, der de både har store konserter og store opplevelser sammen.
De øver hver onsdag i Nittedal kirkestue, og har ett helgeseminar høst og ett i januar. Dirigenten deres siden juni 2014 er Anna Kargaltseva Sandvik.

Nettside: http://www.bygdekoret.no/

Corona Nittedal

Corona er et rytmisk blandakor med base i Nittedal. Koret arrangerer både egne konserter og opptrer på eventer og store anledninger for alle som ønsker et velklingende korinnslag på arrangementet sitt.

Koret har rundt 30 medlemmer som jevnt fordelt over alle stemmer. De øver på Galleri Würth på Gjelleråsen hver tirsdag mellom kl. 19 og 21.30 under ledelse av dirigent Michel Zelissen. Innimellom har de helgeseminarer der de kombinerer det sosiale og det faglige enten hjemme i Nittedal eller ute på tur.

Koret ble startet i 2004 og har etter hvert opparbeidet et repertoar som spenner over både jazz, pop, rock, viser og mer klassiske verk. Stikkordet for deres valg av sanger er variasjon. Ingen genre er feil, og de er aldri redde for å prøve noe nytt. De er alltid åpne for å ta inn nye sangere i koret, og ønsker du å vite mer eller rett og slett prøvesynge kan du sende deen melding på Facebook så finner vi en tid som passer.

Mer info: Facebook.com/coronanittedal