14. juni 2024

Kulturverket Flammen

I Nittedal Sentrum finner du bygdas flotte kulturhus, Kulturverket Flammen.

Med realiseringen av Kulturverket Flammen startet en ny tidsregning for kulturlivet i Nittedal. Bygdas nye storstue gir gode og etterlengtede fasiliteter, både for utøvere og publikum. Flammen inneholder to kultursaler med støttefunksjoner. Huset inneholder også et nytt og meråpent bibliotek, kulturskolelokaler, ungdomslokaler og minglearealer. Romprogram og profil har blitt til i nært samarbeid med brukerne, det frivillige kulturlivet i Nittedal.

Kulturhuset inneholder:

Kultursal med 350 plasser i amfi og inntil 600 ved flatt gulv. I tillegg en mindre sal med inntil 200 plasser. Salene skal innredes for å ivareta både sceniske krav og kunne benyttes som livssynsnøytrale seremonirom.

Fremtidsrettet og moderne bibliotek som en møteplass for alle aldre og hele bygda.

Kulturskole- og øvingslokaler.

Arealer for ulike ungdomsaktiviteter.

Utstillingsarealer for kulturarv og kunst.

Hjemmeside >>

Om biblioteket

Fra vestibylen på plan 1 er det direkte atkomst til biblioteket som sammen med vestibylen danner husets hjerte. Biblioteket er organisert med et samlet servicepunkt for informasjon, billetter og mulighet for enkel kaféservering henvendt mot vestibylen. I innggangspartiet, er det lagt til rette for tidsskrifter, avis og enkel servering i direkte tilknytning til vestibylen.

Les mer om biblioteket >>

FINN FREM:

Adresse: Borghild Rudsvei 3 – 1482 Nittedal

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.