19. april 2024

Nittedal Bibliotek

Biblioteket finner du nå i Kulturverket Flammen.

På biblioteket kan du bl.a. låne bøker av alle typer, lydbøker, DVD-er, BlueRays og tegneserier. De har også en stor lokal avdeling med lokalhistorisk stoff.

Ta en titt innom for å se det store sortimentet. Nittedal Bibliotek kan tilby søk i sin database, i tillegg til at du kan blant annet kan forlenge lån eller se hva du har lånt.

BIBLIOTEKETS HJEMMESIDE >>


Meråpent bibliotek betyr at lånere med kontrakt har tilgang til å bruke biblioteket utenfor betjent åpningstid. Gjelder fom 11. mars 2017.
Nittedal bibliotek vil fra 11. mars 2017 være tilgjengelig for bibliotekets lånere som har inngått en kontrakt med biblioteket. Dette gir lånerne tilgang til biblioteket utenom regulær åpningstid. Biblioteket vil da kun være selvbetjent og ikke bemannet i skranken.

Tilbudet gjelder for alle som er 15 år og eldre. Barn kan bruke tilbudet i følge med voksne. Låner med denne tilgangen er ansvarlig for de som er med i følge.
For å være berettiget som bruker av selvbetjent åpningstid må du som låner først signere en kontrakt og levere til personalet, som da gir deg adgang.

Tilgang

Du slipper inn ved å skanne lånekortet i kortleseren ved kulturtorget og taste pinkode. Samtidig blir det tatt bilde av deg ved ankomst i lokalet. Det er videoovervåkning i hele biblioteksområdet.

Stengetid

Vennligst forlat biblioteket før det stenger kl. 23.00. Det blir gitt beskjed over høyttalere når det stenger og før nattalarm blir aktivert.

FINN FREM:   

Adresse: Borghild Rudsvei 3 – 1482 Nittedal


Bibliotekbussen

Bibliotekbussene er et tilbud til folk i alle aldre i hele Akershus! Bibliotekbussene har vært på veiene i Akershus i snart 50 år, og er stadig like aktuelle.
Lån det nyeste av filmer, bøker, lydbøker og musikk, helt gratis! På bibliotekbussene kan du selvsagt låne alle klassikerne også. I tillegg kan du søke på internett fra bussenes publikums-pc. Bussen drives av Fylkesbiblioteket i Akershus.

Se liste over hvor og når den stopper i Nittedal