Gjelleråsen Idrettsforening (GIF)

klubbhus-gif

Gjelleråsen Idrettsforening ble stiftet 6.mars 1935. Klubben har vokst seg stor og er en av de fremste når det gjelder tilbud av aktiviketer. Klubben har vi ca. 1900 medlemmer fordelt på 6 aktivitetsgrupper som er fotball, ski, svømming, turn innebandy og handicapgruppe. Gjelleråsen IF

I tillegg har vi GIF Storby som er et tilbud til alle ungdommer 13-18 år, her med ungdomsklubb, åpen hall og turer.
GIF sommerleir som har eksistert i 26 år nå, arrangeres etter skoleslutt hvert år for barn 5-12 år med mange ulike aktiviteter. Her samles ca. 600 barn fordelt på 2 uker. Et unikt arrangement!

GIF har et flott kunsgressanlegg med 1 stk. 11-er bane, 2 stk. 7-er baner og 2 stk. 5-er baner. Sandvolleyball-bane finnes også.

Klubbhuset ble bygget på dugnad og stor ferdig i 1985. Her holdes koisk åpen på hverdager etter kl. 17.00  Lokalene leies ut som selskapslokaler i helgene.
I ukedagene blir klubbhuset brukt / leid ut til bridge,pensjonist dametrim, møter o.a. Egen squashhall med årskontrakter.

GIF-huset er blitt det sentrale møtestedet i Søndre på kveldene og har for mange blitt en viktig avkobling i hverdagen.

Velkommen til oss !

Adresse:

Gjelleråsen IF,  
Birkelundsveien 68 B, 1481  HAGAN

Hjemmeside

 

Libanen 1

 

Om oss

Nittedalsporten.no er utviklet og drives på fritiden av  Håkon Røvang.

Sidene er laget for å vise det komplette tilbud som finnes i Nittedal både innen næringsliv, frivillig arbeid, kultur, kirke,  friluftsliv, idrett, barnehager og skoler.

Det fokuseres spesielt sterkt på historisk stoff, friluftsliv og severdigheter i bygda.

Du er her: Hjem Idrettslag i bygda Gjelleråsen Idrettsforening